Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Виконавці можуть формувати платіжні інструкції (списання) в е-формі

Реклама

Державне підприємство "Національні інформаційні системи" поінформувало, що у зв'язку із запровадженням системи електронних платежів НБУ нового покоління на базі міжнародного стандарту ISO 20022 14 травня 2023 року оновило програмне забезпечення Автоматизованої системи виконавчого провадження.

Оновленням реалізовано можливість формування виконавцями платіжних інструкцій (списання) в електронній формі для подальшого пред'явлення на виконання до обслуговуючого банку за допомогою клієнт-застосунку.

Зазначається, що це забезпечить оптимізацію процесу примусового списання коштів з рахунків боржників, оскільки раніше виконавці платіжні інструкції направляли виключно в паперовій формі.

Зараз зазначена технічна можливість доступна для приватних виконавців, у яких відкриті депозитні рахунки у АТ КБ «Приватбанк» (клієнт-застосунок Приват24 для бізнесу, рубрика «Кабінет приватного виконавця), інформує ДП «НАІС».

Як швидко знайти подібні судові рішення? 35 фільтрів для пошуку доступні на ІТ-платформі LIGA360. Дізнайся, як знаходити smart-рішення для захисту в суді, за посиланням.

Читайте також:

Обшук під час війни: алгоритм дій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини