Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Накладено арешт на понад 166 млн грн суб'єктів господарювання, пов'язаних з діяльністю підсанкційної букмекерської компанії

Реклама

За клопотанням прокурорів Офісу Генерального прокурора накладено арешт на понад 166 млн грн.

Ці кошти знаходяться на розрахункових рахунках трьох підприємств, пов'язаних з діяльністю відомої підсанкційної букмекерської компанії, інформує пресслужба Офісу Генерального прокурора.

За даними слідства, службові особи цієї компанії напередодні запровадження стосовно неї санкцій перерахували 166 млн грн на розрахункові рахунки ряду пов'язаних суб'єктів господарювання.

Прокурор подав до суду клопотання про накладення арешту на ці кошти на рахунках підприємств. Слідчий суддя клопотання прокурора задовольнив у повному обсязі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами умисного ухилення від сплати податків, легалізації грошових коштів, отриманих злочинним шляхом та незаконної діяльності з організації азартних ігор здійснюють детективи Бюро економічної безпеки (ч. 3 ст. 212, ч. 3 ст. 209, ч. 2 ст. 203-2 КК України).

Маєте сумніви щодо потенційного бізнес-партнерства? Перевіряйте інформацію про українські компанії в LIGA360. Спробуйте за посиланням.

Читайте також:

Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей заплановано реформувати: урядовий законопроєкт

Змінено умови прийняття до громадянства України: що передбачає новий Закон?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини