Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні відкриють Представництво Міжнародного кримінального суду

Реклама

23 березня в будівлі Міжнародного кримінального суду в Гаазі Генеральний прокурор Андрій Костін з Секретарем МКС Пітером Льюїсом підписали Угоду про відкриття Представництва Міжнародного кримінального суду в Україні. Про це повідомила прес-служба Офісу Генпрокурора.

Андрій Костін назвав підписання документу ще одним кроком до забезпечення повної відповідальності за міжнародні злочини.

"Це лише початок, але вагомий початок. Переконаний, ми не зупинимося, допоки всі винні у міжнародних злочинах, скоєних проти України, не будуть притягнуті до відповідальності. Включно з вищим військово-політичним керівництвом злочинного режиму рф", - сказав він.

Раніше ми писали, що Уряд ухвалив проект Угоди між Кабінетом Міністрів України та Міжнародним кримінальним судом про створення Офісу Міжнародного кримінального суду в Україні.

Фото: Верховна Рада

Європейське законодавство українською мовою - доступне у LIGA360. Аналізуй нормативні акти та міжнародні угоди, отримуй роз'яснення експертів щодо окремих питань європейського законодавства. Спробуй прямо сьогодні.

Читайте також:

Що означає рішення ЄСПЛ щодо окупації Донецької та Луганської областей: роз'яснення Мін'юсту

Рішення щодо прийнятності справи "Україна та Нідерланди проти росії": Уповноважена у справах ЄСПЛ окреслила основні моменти

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини