Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Європейський суд з прав людини призначив дату слухань у справі щодо Криму

Реклама

Європейський суд з прав людини ухвалив рішення щодо наступних процесуальних кроків у міждержавній справі "Україна проти росії" (Крим) (заяви № 20958/14 та 38334/18).

"Після завершення письмової процедури Голова Суду повідомив сторонам, що в інтересах належного здійснення правосуддя Суд проведе слухання щодо прийнятності та суті справи, попередньо призначивши його на 8 листопада 2023 року", - йдеться в повідомленні.

На цьому засіданні ЄСПЛ розгляне по суті скарги, які вже були оголошені прийнятними, а також розгляне питання прийнятності та суті справи політичних в'язнів (№ 38334/18) та скарги засуджених за статтею 8 Конвенції (порушеної у справі № 20958/14).

Європейське законодавство українською мовою - доступне у LIGA360. Аналізуй нормативні акти та міжнародні угоди, отримуй роз'яснення експертів щодо окремих питань європейського законодавства. Спробуй прямо сьогодні.

Читайте також: Рішення щодо прийнятності справи "Україна та Нідерланди проти росії": Уповноважена у справах ЄСПЛ окреслила основні моменти

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини