Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд виніс вирок чоловікові, який поширював інформацію про розташування ЗСУ

Реклама

Вироком Дзержинського міського суду Донецької області від 15.02.2023 призначено покарання особі за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.114-2 КК України. Про це повідомила прес-служба суду.

Донецька обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, місцевого жителя смт Нью-Йорк, за фактом умисного поширення інформації про розташування Збройних Сил України в умовах воєнного стану.                   

"У травні-червні 2022 року обвинувачений з власного акаунту у «Telegram» поширював невстановленому абоненту «ДОНБАСС» інформацію щодо розташування підрозділів Збройних Сил України", - йдеться в матеріалах справи.

Суд призначив обвинуваченому покарання у виді п'яти років позбавлення волі.

Суд прийшов  до висновку, що виправлення та перевиховання обвинуваченого можливе лише в умовах ізоляції від суспільства, у зв`язку з чим призначив йому покарання у виді п'яти років позбавлення волі, оскільки саме таке покарання буде необхідним і достатнім для виправлення засудженого та запобіганню вчинення ним нових злочинів.

Читайте також: З 15 лютого українці зможуть отримувати судові повістки через Viber

Як зручно стежити за правовою картиною дня? LIGA360 стежитиме за законодавчими змінами для тебе. Налаштуй свій моніторинг вже сьогодні.

Шукаєш судові рішення, що посилаються на певну статтю чи фрагмент НПА? Спробуй LIGA360 для юриста та адвоката. Дізнайся про всі переваги системи за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини