Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначено нові строки розгляду документів небанківських фінансових груп

Реклама

19 січня 2023 року Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку схвалила рішення № 66 «Про зупинення перебігу строків розгляду документів у відношенні небанківських фінансових груп, переважна діяльність у яких здійснюється фінансовими установами, нагляд за якими здійснює НКЦПФР».

Документом:

  • на час дії воєнного стану на території України зупиняється перебіг строків розгляду Комісією документів про визнання небанківських фінансових груп, про припинення визнання небанківських фінансових груп і про погодження відповідальних осіб небанківських фінансових груп, переважна діяльність у яких здійснюється фінансовими установами, нагляд за якими здійснює Комісія;

  • розгляд відповідних документів поновлюється через 90 календарних днів після припинення чи скасування воєнного стану на території України.

Рішення набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування на офіційному вебсайті Комісії, тобто з 20 січня 2023 року.

За матеріалами НКЦПФР.

Хочете моніторити ділову репутацію своєї компанії чи контрагентів? Спробуйте LIGA360:Compliance. Моніторте згадки про свій бізнес в режимі реального часу, перевіряйте публічний імідж контрагентів. Замовте свою LIGA360 прямо сьогодні.

Читайте також:

Особливості Дія Сіті під час війни

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини