Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВРП підтримала із зауваженнями та пропозиціями проєкт Державної антикорупційної програми на 2023–2025 роки

Реклама

19 січня 2023 року, на першому засіданні у новому повноважному  складі, Вища рада правосуддя прийняла рішення підтримати із зауваженнями та пропозиціями проєкт постанови Кабміну «Про затвердження Державної антикорупційної програми на 2023-2025 роки». Про це повідомила прес-служба ВРП.

У ВРП вважають, що усунення корупційних ризиків у судочинстві є, без сумніву, пріоритетним завданням у діяльності не лише антикорупційних органів, а й судової влади.

Водночас ВРП надіслала до Національного агентства з питань запобігання корупції та Кабміну критичні зауваження та застереження до деяких положень додатків до ДАП (Очікувані стратегічні результати з виконання ДАП та Заходи з виконання ДАП).

"Оскільки в документах багато вже врегульованих питань позиціонуються як проблемні, наявні суперечності з нормами діючих законів, мають місце суб'єктивні твердження", - зазначили у ВРП.

Шукаєш рішення для складної правової ситуації? LIGA360 допоможе з експертною аналітикою та алгоритмами дій для юристів. Дізнайся більше можливостей за посиланням. 

Читайте також: Вища рада правосуддя стає повноважною: з'їзд суддів України заповнив свою квоту

Адвокатський запит: як не допустити помилки при оформленні

Складено графік проведення співбесіди на посаду члена ВККС на січень 2023 року

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини