Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінено Інструкцію щодо роботи з технічними засобами фіксування судового засідання

Реклама

Державна судова адміністрація внесла зміни до наказу від 6 червня 2022 року № 156 «Про затвердження Інструкції щодо роботи з технічними засобами фіксування судового засідання».

Відповідний наказ від 22 грудня 2022 року № 479 набрав чинності з дня його видання.

Зокрема, було викладено в новій редакції пункт 9 Інструкції, згідно з яким відтепер підсистемою відеоконференцзв'язку ЄСІТС не фіксуються судові засідання, в ході яких може бути розголошена інформація для службового використання чи інформація, яка містить державну таємницю.

Попередня редакція зазначеного пункту передбачала, що «фіксування перебігу судових засідань, в ході яких може бути розголошена інформація для службового використання чи інформація, що становить державну таємницю, здійснюється технічними засобами, які у встановленому порядку атестовані для можливості роботи з відповідним типом інформації з обмеженим доступом».

Знижка 10% на рішення LIGA360 для адвокатів. Отримуй доступ до всіх судових рішень України, законодавства та аналітичних інструментів - для того, щоб завжди перемагати в суді. Встигни замовити до 15 січня.

Читайте також:

ТОП-5 актуальних правових позицій Верховного Суду щодо державної реєстрації прав на нерухомість і бізнесу

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини