Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Богдан Львов залишається головою Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду

Реклама

Пресслужба Верховного Суду повідомляє, що 3 жовтня 2022 року відбулися збори суддів Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду щодо питання дострокового звільнення судді Львова Б. Ю. з посади голови КГС ВС.

Повідомляється, що результати голосування такі: 21 голос - за звільнення; 18 - проти.

Отже, Богдан Львов залишається головою Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду, оскільки для звільнення його з посади необхідно було 22 голоси.

Довідково: 3 жовтня 2022 року Служба безпеки проінформувала Верховний Суд про наявність у судді Б. Ю. Львова (дата народження - 28 вересня 1967 року, місце народження - місто Запоріжжя) громадянства російської федерації згідно з даними реєстрів рф.

Також у СБУ зазначили, що перевірка цих даних продовжується, про її результати буде повідомлено додатково.

Близько 100 млн судових рішень для роботи юристів та адвокатів - є у LIGA360. Користуйся 35 фільтрами для пошуку й аналізу, швидко переглянь резулятивну частину, отримуй ланцюжки історії справи й подібні рішення. Обери вигідний тариф LIGA360 прямо зараз.

Читайте також:

Опубліковано огляд судової практики ККС ВС у провадженнях про кримінальні правопорушення, пов'язані з домашнім насильством

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини