Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено програмне забезпечення автоматизованої системи виконавчого провадження

Реклама

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» повідомило, що 23 вересня 2022 року оновило програмне забезпечення* Автоматизованої системи виконавчого провадження (АСВП) і забезпечило можливість перевірки даних в Єдиному реєстрі боржників по юридичних особах.

Відтак, поточним оновленням було доопрацьовано функціонал АРІ АСВП у частині надання органам державної виконавчої служби або приватним виконавцям надавачами платіжних послуг інформації про відкриття/закриття рахунків фізичними та юридичними особами, відомості щодо яких містяться в Єдиному реєстрі боржників.

Крім того, модифіковано функціонал автоматизації платежів та додано нову структуру файлів обміну для АТ «ОЩАДБАНК».

Оновлений Регламент інформаційної взаємодії для банківських установ розміщено на офіційному сайті ДП «НАІС» у рубриці «Реєстри»/ «АРІ реєстрів»/ «Автоматизована система виконавчого провадження».

* У зв'язку із прийняттям постанови Правління НБУ від 13 червня 2022 року № 116 «Про затвердження Положення про порядок повідомлення надавачами платіжних послуг з обслуговування рахунків інформації про відкриття/закриття рахунків користувачів, унесених до Єдиного реєстру боржників, органам державної виконавчої служби або приватним виконавцям», на підставі якої втратила чинність постанова Правління НБУ від 18 квітня 2019 року № 60 «Про затвердження Положення про порядок надання банками інформації про відкриття/закриття рахунків фізичних осіб, унесених до Єдиного реєстру боржників, до органів державної виконавчої служби або приватних виконавців».

Один юрист добре, а 5 - краще. Тільки зараз придбайте LIGA360 для 5 юристів всього за 5000 грн/міс. Деталі за посиланням.

Читайте також:

Бюро економічної безпеки отримуватиме від ДПС інформацію про доходи фізосіб

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини