Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Встановлення додаткової підстави розірвання трудового договору з ініціативи роботодавця: законопроєкт прийнято за основу

Реклама

На засіданні 23 лютого Верховна Рада ухвалила за основу законопроєкт № 7731 "Про внесення змін до статті 41 Кодексу законів про працю України щодо встановлення додаткової підстави розірвання трудового договору з ініціативи роботодавця".

"Пропонується визначити на законодавчому рівні додаткові підстави розірвання трудового договору з ініціативи роботодавця за таких умов: «вчинення працівником, який працює на об'єктах державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави та/або об'єктах критичної інфраструктури, дій або його бездіяльності, які поза разумним сумнівом можуть відноситись до сприяння державі-агресору», - йдеться в доопрацьованій пояснювальній записці до законопроєкту.

Договірна робота з CONTRACTUM у LIGA360 стає ще зручнішою. Відтепер користувачі можуть створювати власні шаблони договорів, або максимально адаптувати готові шаблони до власних потреб. Дізнайся більше за посиланням.

Читайте також: Податківці роз'яснили, за якими критеріями визначаються критично важливі підприємства

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини