Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Верховна Рада ухвалила Закон щодо санкцій з пропозиціями Президента

Реклама

12 травня Верховна Рада України прийняла Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо підвищення ефективності санкцій, пов'язаних з активами окремих осіб(законопроект № 7194) з пропозиціями Президента України. Про це повідомила прес-служба ВР.

Про цей документ ми писали тут.

Законом внесено зміни до Законів України «Про санкції», «Про правовий режим воєнного стану», «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».

"Закон має на меті перешкоджання використанню економічних активів на шкоду національній безпеці України та залучення активів, які є підґрунтям для діяльності, спрямованої на підготовку, розпалювання та ведення агресивної війни (включно з агресивною пропагандою), для посилення оборони України та відшкодування завданої шкоди", - йдеться в повідомленні ВР.

Отримай якісну аналітику в умовах воєнного стану. Видання LIGA ZAKON надаються зі знижкою 10% при оплаті від 6 місяців. Інтербух, БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, ЮРИСТ&ЗАКОН, ВІСНИК МСФЗ - передплачуй видання прямо зараз.

Читайте також: Що змінилося у сфері нерухомості під час воєнного стану з прийняттям Постанови № 480

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини