Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В ОАСК оскаржують один з пунктів Типового договору розподілу природного газу

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва просять визнати протиправним один із пунктів Типового договору розподілу природного газу, що стосується факту приєднання споживача до умов договору. Про це повідомила прес-служба ОАСК.

З відповідним позовом до суду звернулась жителька Івано-Франківська. Відповідач - Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

"Зокрема, позивачка оскаржує п.1.3 Типового договору розподілу природного газу, затвердженого постановою НКРКП від 30.09.2015 р. №2498, відповідно до якого, фактом приєднання споживача до умов договору (ацептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які засвідчують його бажання укласти договір, та/або документальне підтвердження споживання природного газу", - йдеться в повідомленні.

На думку позивача, оскаржуваний пункт не відповідає положенням Цивільного кодексу.

Зазначається, що ОАСК вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі. 

Бажаєте придбати LIGA360:Адвокат НААУ за зниженою ціною? Тільки до Дня адвокатури України преміум-тариф LIGA360 надається за ціною професійного. Максимум корисних функцій та інформації - вигідні умови. Деталі за посиланням.

Читайте також: Як вийти на новий рівень адвокатської практики у 2022 році

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини