Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як вийти на новий рівень адвокатської практики у 2022 році

11 лютого 2022, 12:29
3398
0
Автор:
Реклама

Для українського юридичного ринку 2021 рік не минув без викликів. Черговий локдаун спричинив закриття юридичних компаній, ускладнився пошук клієнтів, а самозайняті адвокати конкурували за видимість в онлайн-каналах з великими фірмами.

Але всупереч песимістичним прогнозам, у 2022 році є можливість вивести адвокатську практику на новий рівень. У цьому огляді розкажемо, як досягти максимум результатів з ІТ-рішенням LIGA360:Адвокат НААУ.

Загальний тренд на автоматизацію

Активне використання технологій є світовим трендом для юридичних послуг, і ця тенденція лише підсилилася з початком пандемії. Для прикладу, 85% американських юридичних компаній використовують програмне забезпечення для управління робочими процесами. Компанія Clio зазначає, що це “рівень ніколи не бачений до того в юридичній галузі”.

Серед основних переваг технологій, юристи називають високий рівень підготовки до кризових ситуацій, можливість для фірм надавати кращий досвід клієнтам, збалансованість між роботою та особистим життям.

На українському ринку єдине рішення для автоматизації роботи адвоката представлено системою LIGA360:Адвокат НААУ.

Топ переваг рішення LIGA360:Адвокат НААУ

LIGA360:Адвокат НААУ розроблено відповідно до щоденних потреб українських адвокатів. Рішення допомомагає аналізувати судову практику й законодавство, контролювати дати засідань, знаходити правові позиції. Це робочий простір “під ключ”, де спеціаліст може вирішувати будь-які завдання.

Перевага 1. Перегляд навчальних продуктів ВША онлайн

Заходячи у свій робочий простір LIGA360, адвокат бачить календар заходів ВША.

Користувач може дізнатися тематику найближчих подій та кількість залікових балів за них. Також є можливість фільтрувати заходи за категоріями платні/безоплатні, онлайн/офлайн.

Календар економить час адвоката на підвищенні кваліфікації, адже у LIGA360 є прямий перехід до навчальних продуктів ВША. Переглядайте онлайн, в оптимальну дату, без відриву від основної діяльності.

Окрім того, LIGA360 забезпечує швидкий доступ до кабінету ВША НААУ.

Перевага 2. Legal research під кутом 360

Як знайти схожі судові справи, готуючись до засідання? Як проаналізувати нормативну базу? Як оцінити судове рішення на певну дату в минулому? З усіма цими завданнями допоможе LIGA360:Адвокат НААУ.

Рішення надає доступ до 1,7 млн нормативних актів й аналітики, 98 млн судових рішень. Проте головна цінність системи полягає в інструментах аналізу.

Відкриваючи документ, користувач бачить “вершину айсберга”. А далі відкривається пов'язана юридична практика, аналітика, роз'яснення експертів. Також адвокат може переглянути всю українську базу законодавства на певну дату в минулому.

Перевага 3. Доступ до інформації в польових умовах

З кожним роком робота адвоката потребує більше мобільності. У спеціалістів є потреба знаходити законодавство поза офісом: на зустрічі з клієнтом або захищаючи інтереси в суді.

Оскільки LIGA360 є хмарним рішенням, користувачі відкривають документи в будь-який час з будь-яких пристроїв.

Перевага 4. Якісні зміни робочих процесів

Левова частка роботи адвоката витрачається на рутинні та організаційні завдання. LIGA360:Адвокат НААУ забезпечує:

  • Швидкий пошук НПА й судової практики. Для рішень судів користувач може обрати із 35 пошукових фільтрів, щоб найточніше описати свій запит. Адвокати витрачають час на вивчення документів, а не шукають годинами потрібні НПА.

  • Автоматичний моніторинг змін законодавства й судових рішень. Законодавство України змінюється щодня, що потребує регулярної уваги з боку адвокатів. Втім, користувачі LIGA360 дізнаються про зміни першими й без витрат часу. Система направляє сповіщення про зміни певного нормативу - чи навіть фрагменту нормативу. Моніторинг судової практики можна налаштувати для правової галузі, чи конкретної справи.

  • Ефективне планування робочого дня. LIGA360:Адвокат НААУ надає доступ до розкладу засідань по Україні. Засідання можна додавати до календаря, та налаштувати контроль змін.

Перевага 5. Пошук клієнтів без додаткових витрат

Потреба в онлайн-просуванні юридичних послуг - один з основних трендів 2022 року. Такого висновку дійшли експерти LIGA ZAKON, аналізуючи український юридичний ринок. І якщо великі фірми можуть впоратися зі зростаючою конкуренцією, у самозайнятих адвокатів не має ресурсів на просування.

Користувачі LIGA360:Адвокат НААУ створюють сайт-візитку на платформі Liga:BOOK, розміщують публікації на ЮРЛІГА, беруть участь у Національному юридичному рейтингу. Все це без додаткових витрат.

Детальніше про можливості просування з LIGA360 читайте у статті.

Бонус: інструменти для договірної роботи

Нещодавно у LIGA360 з?явилася новинка - система автоматизації договірної роботи CONTRACTUM. Цей функціонал визначає слабкі сторони у договорах, перевіряє помилки, нормативну базу, надійність сторін-підписантів.

Адвокати НААУ мають можливість додати функціонал до свого тарифу (оплачується додатково). CONTRACTUM стане у пригоді адвокатам з корпоративних спорів й тим, хто надає послуги юридичного консалтингу.

LIGA360: Адвокат НААУ - це продукт, який об'єднав 30-річний досвід у розробці IT-продуктів компанії ЛІГА:ЗАКОН та експертизу НААУ в організації адвокатської діяльності та підвищення професійних стандартів адвокатури.

Тільки до 14 січня рішення LIGA360:Адвокат НААУ можна придбати на вигідних умовах. Дізнавайтеся про акції до Дня адвокатури та Нового Року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини