Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оскарження заборони відвідувати навчальні заклади при менш ніж 80 % вакцинованих вчителів: суд перейшов до розгляду справи по суті

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва завершив підготовче провадження та призначив по суті на 9 лютого 2022 року справу за позовом Дмитра Ламзи до Кабінету Міністрів.

У суді нагадали, що позивач просить суд скасувати постанову Кабінету Міністрів від 9 грудня 2020 року № 1236 (в редакції від 24.09.2021) «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобіганню поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» в частині, що стосується відвідування навчальних закладів здобувачами освіти.

Зокрема, відповідно до оскаржуваних положень, у разі встановлення «жовтого» рівня епідемічної небезпеки дітям буде дозволено відвідувати дошкільні, спеціальні заклади, 1 - 4 класи закладів загальної середньої освіти, а також заклади освіти, в яких працює не менше 80 % працівників, які мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, негативний тест тощо. А в разі встановлення «червоного» рівня - усі працівники повинні мати один із вищевказаних документів.

Найзручніша робота із судовими рішеннями - у системі VerdictumPRO. 94 млн судових справ, 20 фільтрів для точного пошуку справ за інстанцією, прізвищем судді, із позицією Верховного Суду. Подробиці за посиланням.

Зроби собі подарунок до Нового Року вже зараз. Тільки до 14 січня отримуй професійні рішення LIGA360 за святковими цінами. Деталі за посиланням.

Читайте також:

Таємний Санта на держслужбі: що можна дарувати чиновникам, а що ні

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини