Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оскарження відсторонення від роботи невакцинованої вчительки: суд задовольнив вимогу щодо скасування наказу

Реклама

Місцевий суд частково задовольнив позов вчительки, яку було відсторонено від роботи у зв'язку з відсутністю щеплення. Відповідну постанову у справі № 585/3294/21 ухвалив Роменський міськрайонний суд Сумської області, повідомила прес-служба суду.

Зазначається, що повний текст рішення буде виготовлено 9 грудня. Поставити справу № 585/3294/21 на контроль можна в системі аналізу судових рішень VERDICTUM.

6 грудня, відбулося судове засідання у справі за позовом вчительки  до  Роменської ЗОШ №2 ім.акад. А.Ф.Йоффе  про:

  • визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення від роботи;

  • поновлення на роботі;

  • оплату за час вимушеного прогулу.

"Негайно, після закінчення судового розгляду, перебуваючи в нарадчій кімнаті, суд ухвалив рішення. Зважаючи на складність у викладенні рішення у повному обсязі, пов'язану з потребою в обґрунтуванні доводів сторін, на що може бути витрачений значний час, суд вважав за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини", - йдеться в повідомленні.

Як спрогнозувати ваші шанси на перемогу в суді? Скористайтеся ІТ-платформою LIGA360. Технології штучного інтелекту проаналізують вашу позовну заяву, щоб ви змогли оцінити перспективність справи й скоригувати аргументи. Деталі за посиланням.

Суд задовольнив позовні вимоги частково:

  • скасував Наказ № 114-К «Про відсторонення від роботи працівників школи» від 05.11.2021 року в частині відсторонення від роботи позивача П., вчителя англійської мови;

  • в задоволенні інших позовних вимог - відмовив.

Рішення суду не набрало законної сили і може бути оскаржене в апеляційному порядку протягом 30 днів з дня складення повного судового рішення.

Раніше ми писали: Нещеплені проти COVID-19 вчителі та держслужбовці мають бути відсторонені від роботи

Відсторонення від роботи через відсутність щеплення проти COVID-19: суд відкрив провадження у справах

Як заповнити договір швидко та без помилок? Спробуйте систему CONTRACTUM у LIGA360. Заповніть мінімум полів з датами та сумами, та завантажте готовий договір. Також система автоматично підставить реквізити сторін. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини