Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У суді оскаржують запровадження нових платних паркомісць вздовж доріг у столиці

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва зареєстрував позов жителя Деснянського району столиці до Київради, повідомляє прес-служба суду.

Позивач просить суд визнати протиправним і нечинним рішення Київради, яким було визначено перелік паркувальних майданчиків, закріплених за КП «Київтранспарксервіс», з яких справлятиметься збір за місця для паркування транспортних засобів.

Зокрема, йдеться про рішення Київради від 31 серпня 2021 року № 2185/2226 «Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 23 червня 2011 року № 242/5629 «Про встановлення місцевих податків і зборів у м. Києві».

На думку позивача, при підготовці та ухваленні оскаржуваного рішення Київрадою було порушено вимоги податкового та земельного законодавства.

Наразі суд вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Бажаєте дізнатися про цифрові інструменти в роботі юриста й адвоката? Реєструйтеся на презентацію професійного рішення LIGA360 та отримайте можливість придбати цей продукт зі знижкою 30 %. Більше про акцію до 30-річчя ЛІГА:ЗАКОН та Дня юриста читайте за посиланням.

Читайте також:

Нерозмитнені автомобілі - чи можна їздити по дорогах України?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини