Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Заборону Київради на продаж спиртного в нічний час оскаржують в ОАСК

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва зареєстрував позов Державної регуляторної служби до Київської міської ради, повідомляє прес-служба ОАСК.

Позивач просить суд скасувати рішення Київради, яким у вересні 2018 року було встановлено обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв і столових вин у столиці.

Державна регуляторна служба вважає, що Київрада обрала недієвий механізм регулювання господарських і суспільних відносин, а оскаржуване рішення прийнято з порушенням норм чинного законодавства.

Наразі суд вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Бажаєте дізнатися про цифрові інструменти в роботі юриста й адвоката? Реєструйтеся на презентацію професійного рішення LIGA360 та отримайте можливість придбати цей продукт зі знижкою 30 %. Більше про акцію до 30-річчя ЛІГА:ЗАКОН та Дня юриста читайте за посиланням.

Читайте також:

Позивач просить виключити його із санкційного списку РНБОУ: до ОАСК надійшов ще один позов

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини