Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Позивач просить виключити його із санкційного списку РНБОУ: до ОАСК надійшов ще один позов

Реклама

Суд просять визнати протиправними та незаконними дії РНБОУ в частині включення до санкційного списку інформації щодо позивача. Відповідний позов зареєструвала канцелярія Окружного адміністративного суду міста Києва.

Позивачем зазначений Азімзада Вугар, відповідачем - Рада національної безпеки та оборони, повідомляє прес-служба ОАСК.

Наразі суд вирішує питання відкриття провадження за цим адміністративним позовом.

В ОАСК нагадали, що раніше Окружний адміністративний суд міста відкрив провадження та призначив на 27 вересня підготовче засідання у справі, де позивач - Гахраманов Аслан Ядигар огли просить суд зобов'язати Уряд внести до РНБОУ пропозицію про виключення його прізвища із санкційного списку (детальніше).

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Бажаєте дізнатися про цифрові інструменти в роботі юриста й адвоката? Реєструйтеся на презентацію професійного рішення LIGA360 та отримайте можливість придбати цей продукт зі знижкою 30 %. Більше про акцію до 30-річчя ЛІГА:ЗАКОН та Дня юриста читайте за посиланням.

Читайте також:

В ОАСК оскаржують рішення конкурсної комісії з відбору суддів КСУ за квотою Президента

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини