Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ОАСК просять скасувати наказ Мінфіну щодо передачі майна Університету ДФС України

Реклама

Окружним адміністративним судом міста Києва зареєстровано позов жителя міста Ірпінь до Міністерства фінансів України. Про це повідомила прес-служба ОАСК.

"Позивач просить суд скасувати Наказ Мінфіну від 19 березня 2021 року «Про деякі питання утворення Державного податкового університету» в частині, що стосується передачі від Університету державної фіскальної служби України до Державного податкового університету об'єктів державного житлового фонду. Серед інших вимог позову - зобов'язати Міністерство передати до Ірпінської міської ради об'єкти державного житлового фонду, які перебувають на балансі Університету державної фіскальної служби України", - йдеться в повідомленні.

На думку позивача, оскаржуваний наказ (у вказаній частині) протирічить положенням Закону «Про приватизацію державного житлового фонду».

Зазначається, що ОАСК вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Історію проходження судової справи можна перевірити у VerdictumPRO. Дізнайтеся, чи не було рішення переглянуто або скасовано, оцініть весь перебіг справи та спрогнозуйте тривалість розгляду. Замовте VerdictumPRO окремо або ще із 50 цифровими інструментами у складі LIGA360:Юрист.

Читайте також:

Велика Палата ВС відійшла від раніше визначеної правової позиції щодо нікчемності заповіту

Святкові знижки до Дня юриста та 30-річчя ЛІГА:ЗАКОН. Реєструйтеся на презентацію цифрових рішень LIGA360 для юристів й адвокатів НААУ - придбайте рішення зі знижкою 30%. Деталі акції за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини