Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Комітет ВР з питань правової політики ухвалив рішення про оголошення конкурсу на посаду членів ВРП

Реклама

Комітет ВР з питань правової політики ухвалив рішення про оголошення конкурсу на посаду членів Вищої ради правосуддя, повідомляє прес-служба ВР у Facebook.

5 серпня набув чинності Закон № 1635-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порядку обрання (призначення) на посади членів Вищої ради правосуддя та діяльності дисциплінарних інспекторів Вищої ради правосуддя».

Відповідно до Прикінцевих та перехідних положень акта органи, які обирають (призначають) членів Вищої ради правосуддя (ВРП), невідкладно, але не пізніше 30 днів з дня набрання чинності цим Законом, мають оголосити про проведення конкурсу на вакантні посади членів ВРП.

На посаду члена Вищої ради правосуддя може бути обраний громадянин України, який відповідає вимогам, встановленим статтею 6 Закону «Про Вищу раду правосуддя».

Прийом документів, визначених частиною першою статті 8 зазначеного Закону, завершується о:

- 24 годині 27 вересня 2021 року, якщо документи подаються в електронній формі через систему електронної взаємодії органів виконавчої влади;

- 18 годині 27 вересня 2021 року, якщо документи подаються до Апарату Верховної Ради у паперовій формі.

Відповідно до вимог пункту 61 Положення про порядок роботи з документами у Верховній Раді України, затвердженого Розпорядженням Голови ВР від 8 лютого 2021 року № 19, кореспонденція, що надходить на електронні поштові скриньки домену gov.ua, в єдиній автоматизованій системі роботи з документами у Верховній Раді України не реєструється і не розглядається.

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Читайте також:

Практика Верховного Суду 2021 у сфері господарського договірного права

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини