Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Позов до МОЗ щодо нестворення мережі закладів з надання психіатричної допомоги: відкрито провадження у справі

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом жителя Житомирської області до Міністерства охорони здоров'я України. Про це повідомила прес-служба ОАСК.

Позивач просить суд зобов'язати МОЗ розробити відомчу програму створення (реконструкції, переобладнання) мережі спеціальних закладів з надання психіатричної допомоги та розробити типове положення про такі заклади.

Серед інших вимог - зобов'язати міністерство розробити нормативно-правовий акт, яким будуть врегульовані питання затвердження переліку закладів, що підлягають переобладнання у спеціальний заклад з надання психіатричної допомоги, порядок прийому їх в експлуатацію, а також розробити порядок розподілу та направлення осіб при застосуванні примусових заходів медичного характеру.

ОАСК ухвалив розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження.

Раніше ми писали: ОАСК просять зобов'язати МОЗ розробити програму створення мережі закладів з надання психіатричної допомоги

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини