Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прийнято Закон про відновлення роботи ВККС з пропозиціями Президента

Реклама

Сьогодні, 13 липня, народні депутати прийняли Закон (проект № 3711-д) «Про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та деяких законів України щодо відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України» в цілому з урахуванням пропозицій Президента 305 голосами.

Пропозиції Президента до зазначеного Закону доповів Міністр юстиції Денис Малюська, повідомляє Інформаційне управління Апарату Верховної Ради.

Міністр юстиції зазначив, що Президент підтримує необхідність відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів. Водночас він не може погодитися із пропонованим Законом підходом до вирішення окремих питань.

Денис Малюська поінформував про пропозиції, які пропонується врахувати. Детальніше про них ЮРЛІГА писала раніше.

Голова Комітету з питань правової політики Андрій Костін доповів рішення Комітету, який рекомендує прийняти Закон в цілому з урахуванням пропозицій Президента.

Головуючий поставив на голосування шість пропозицій Президента України до Закону.

За результатами голосування народні депутати підтримали всі пропозиції.

Стежити за змінами законодавства легко в LIGA360. Це комплекс інформаційно-аналітичних продуктів, що надає доступ до актуальної бази законодавства й законопроектів, надсилає сповіщення про зміни у них. А ще ви отримаєте роз'яснення експертів до НПА. Оцініть переваги LIGA360, замовивши тестовий доступ.

Читайте також:

Набув чинності Закон про збільшення видатків на правосуддя

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини