Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вищий антикорсуд ухвалив вирок ексначальнику відділу ГПУ у виді двох років позбавлення волі

Реклама

12 липня колегія суддів Вищого антикорупційного суду ухвалила вирок стосовно колишнього начальника відділу управління матеріально-технічного забезпечення Генеральної прокуратури України. Його визнали винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 369 КК, повідомила прес-служба суду.

"Як встановив суд, у грудні 2016 року обвинувачений надав посереднику неправомірну вигоду в розмірі 5 000 доларів США за те, аби останній в подальшому передав її посадовим особам Держаудитслужби. Метою надання коштів був вплив на перебіг і результати позапланової виїзної ревізії з окремих питань фінансово-господарської діяльності Генеральної прокуратури України", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що суд призначив покарання у виді 2 років позбавлення волі.

 Вирок може бути оскаржений до Апеляційної палати Вищого антикорсуду упродовж 30 днів із дня проголошення.

Із повним текстом можна буде ознайомитися у системі VERDICTUM за номером справи 757/13635/17-к. Протестувати систему можна тут.

Як адвокату НААУ обрати цифрове рішення для роботи? З LIGA360: Адвокат НААУ можна отримати саме той пакет інструментів, що відповідає вашому напряму діяльності й обсягу завдань. Базовий доступ до судової практики й законодавства чи максимум можливостей аналізу? Знайдіть свій тариф за посиланням.

Читайте також:

Недотримання правил фінмоніторингу: Мін'юст визначив процедуру притягнення до відповідальності адвокатів

Адвоката підозрюють у заволодінні понад 400 тис. грн жертви рейдерського захоплення

Фінмоніторинг: які межі адвокатської таємниці?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини