Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінено Порядок формування і ведення Єдиного реєстру арбітражних керуючих

Реклама

Мін'юст змінив Порядок формування і ведення Єдиного реєстру арбітражних керуючих України, повідомляє прес-служба міністерства.

Відповідний наказ від 22 червня 2021 року № 2252/5 зареєстровано в Міністерстві юстиції України 22 червня 2021 року за № 826/36448.

Згідно зі змінами Єдиний реєстр арбітражних керуючих України має містити відомості про судові рішення, які стосуються діяльності арбітражних керуючих, зокрема:

- номер справи та дату судового рішення, яким скасовано наказ Міністерства юстиції про застосування до арбітражного керуючого дисциплінарного стягнення;

- номер справи та дату судового рішення, яким скасовано наказ Міністерства юстиції про анулювання свідоцтва про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого.

Наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Уникайте фінансових ризиків при укладанні договорів. Спробуйте новий функціонал Contractum в LIGA360: Юрист. У системі можна перевірити приховані платежі за контрактом, пересвідчитися, що штрафи та неустойки вказані згідно з домовленостями. Замовте тестовий доступ прямо зараз.

Читайте також:

З 1 липня почалися трудові перевірки: за якими критеріями обиратимуть роботодавців

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини