Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

1 липня Україна починає бета-тестування «ковід-сертифікатів»

Реклама

Кабмін ухвалив постанову, яка визначає порядок використання «ковід-сертифікатів». Відповідне рішення було прийнято на урядовому засіданні 30 червня, повідомив Урядовий портал.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зазначив, що документ повністю відповідатиме вимогам Європейської Комісії.

За його словами, сертифікат можна буде згенерувати у застосунку та на порталі Дія, а у подальшому документ також можна буде отримати в сімейного лікаря.

«Ми вже ухвалили необхідну постанову Кабінету Міністрів, яка визначає порядок використання таких сертифікатів. Все готово до запуску документів, і вже з 1 липня почнеться їх бета-тестування. Наша мета - повернути українцям можливість безперешкодно подорожувати світом», - зазначив Денис Шмигаль.

Читайте також: Визначено розмір компенсації, яку виплатить держава у разі виникнення ускладнень після вакцинації від COVID-19

Хочете економити час на перевірці договорів? Скористайтесь функціоналом CONTRACTUM у LIGA360. Помилки в нумерації, реквізитах, структурі відобразяться автоматично. А ще тут можна швидко звірити суми й перевірити ризики щодо сторін. Оцініть переваги замовивши тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини