Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В ОАСК оскаржують реорганізацію чотирьох навчальних закладів Харкова

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі щодо реорганізації чотирьох вищих навчальних закладів міста Харкова. Про це повідомила прес-служба ОАСК.

Зазначається, що з відповідним позовом до Кабміну та Міністерства освіти і науки України звернувся Харківський національний аграрний університет ім. В.В.Докучаєва.

"Серед вимог позову - скасувати розпорядження Уряду від 12 травня 2021 «Про утворення Державного біотехнологічного університету». Відповідно до його положень КМУ доручив МОН України реорганізувати Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Харківську державну зооветеринарну академію, Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва та Харківський державний університет харчування та торгівлі шляхом приєднання їх до Державного біотехнологічного університету", - йдеться в повідомленні.

В ОАСК зазначили, що справа розглядатиметься за правилами загального позовного провадження, підготовче засідання - 7 вересня.

Читайте також: Оскарження реорганізації Нацакадемії державного управління при Президентові: ОАСК відкрив провадження у справі

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини