Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оскарження реорганізації Нацакадемії державного управління при Президентові: ОАСК відкрив провадження у справі

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом до Кабміну та Міністерства освіти і науки щодо оскарження реорганізації Національної академії державного управління при Президентові (Національної академії). Про це повідомила прес-служба ОАСК.

Суд розглядатиме справу за правилами загального позовного провадження.

"Серед вимог позову - визнати протиправним та  скасувати розпорядження Уряду від 24 лютого 2021 року, яким МОН було доручено здійснити заходи, пов'язані з реорганізацією Національної академії шляхом приєднання її до Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а її регіональних інститутів - до Національного технічного університету “Дніпровська політехніка”, Державного університету “Одеська політехніка”, Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та Національного університету “Львівська політехніка” відповідно", - йдеться в повідомленні.

Також позивач просить суд визнати противоправним та скасувати наказ Міністерства освіти і науки України від 16 березня 2021 року № 316 «Про реорганізацію закладів освіти».

Зазначається, що підготовче судове засідання у справі призначено на 3 червня 2021 року.

Читайте також:

Справа щодо реставрації будинку Сікорського: ОАСК відкрив провадження

ОАСК відкрив провадження у справах про анулювання ліцензії «112 Україна»

Оскарження рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей: ОАСК відкрив провадження у справі

Оскарження запроваджених Мін'юстом платних послуг у СІЗО: суд відкрив провадження у справі

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини