Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Застосування санкцій до телеканалів: ВС продовжив розгляд однієї із справ

Реклама

22 червня Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду продовжив розгляд справи № 9901/47/21 за позовом ТОВ «АРІАДНА ТВ», у якому оскаржено Указ Президента України від 2 лютого 2021 року № 43/2021 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», відповідно до якого застосовано санкції до позивача. Про це повідомила прес-служба ВС.

Зазначається, що під час судового засідання було заслухано клопотання представника позивача про приєднання доказів до матеріалів справи. Верховний Суд задовольнив це клопотання.

"Крім того, колегія суддів під час розгляду клопотання представників позивача про звернення КАС ВС до СБУ з метою надання їм (представникам позивача) письмового дозволу для ознайомлення з документами справи, що містять гриф «Для службового користування», зауважила на відсутності таких документів у матеріалах справи та зазначила, що це клопотання буде вирішено після надходження відповідних документів до суду", - йдеться в повідомленні.

Верховний Суд також задовольнив клопотання представників позивача і надав їм право на ознайомлення з документами з грифом «Таємно», оскільки представники позивача отримали доступ і допуск до державної таємниці.

ВС відклав розгляд справи та призначив наступне судове засідання на 14:30 20 вересня 2021 року.

Поставити справи на контроль можна в системі аналізу судових рішень VERDICTUM. Систему можна протестувати тут.

Читайте також: ВС поінформував про стан розгляду справ щодо застосування санкцій до телеканалів

До ВС надійшов позов одного з телеканалів, щодо якого застосовані санкції

Верховний Суд призначив до розгляду справу щодо оскарження застосування санкцій до телеканалів

Застосування санкцій до телеканалів: ВС визначився із відкриттям провадження у двох справах

Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО щодо застосування санкцій

Указ Президента про застосування санкцій до телеканалів оскаржено до Верховного Суду

Перевірити чи є особа в санкційних списках найпростіше з LIGA360. Система надає інформацію з державних реєстрів про всіх громадян України. Замовляйте LIGA360 прямо сьогодні та захистіться від сумнівних бізнес-зв'язків

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини