Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ОАСК зупинив дію Припису НАЗК на ім’я Дениса Шмигаля

Реклама

ОАСК зупинив дію Припису  НАЗК на ім'я  Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля. Про це повідомила прес-служба ОАСК.

"Окружний адміністративний суд міста Києва розглянув заяву про забезпечення позову, що надійшла 17 червня до ОАСК від Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо зупинення дії Припису, який був винесений йому НАЗК. Суд ухвалив - заяву про забезпечення адміністративного позову - задовольнити, а саме: зупинити дію Припису НАЗК до набрання законної сили рішення у справі за позовом Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля до Нацагенства", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що суд прийшов до висновку про обґрунтованість поданої заяви про забезпечення позову та, як наслідок, про наявність підстав та необхідність вжиття заходів її забезпечення, оскільки, їх невжиття може істотно ускладнити виконання рішення суду або ефективний захист, або поновлення порушених чи оспорюваних прав, або інтересів позивача.
При цьому, ОАСК зазначає, що вжиття заходів забезпечення позову не є вирішенням публічно-правового спору по суті.

Судове засідання призначено на 29 червня. 

Раніше ми писали: Прем'єр-міністр оскаржує в ОАСК припис, винесений йому НАЗК

Контролюйте надходження судових рішень за вашими темами. LIGA360: Юрист - це щоденні оновлення справ, доступ до 90 млн судових рішень й зручні фільтри для пошуку. Дізнайтеся більше про інструменти LIGA360 за посиланням.

Читайте також: Мобільний оператор оскаржує в суді припис про порушення законодавства під час надання платних контент-послуг

Як уникнути помилок при укладанні договорів? Новий функціонал CONTRACTUM у LIGA360 укаже на помилки автоматично. А ще він виділить найбільш значущі пункти для перевірки - суми, реквізити та ін. Дізнавайтеся деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини