Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВАКС призначив судді покарання у виді позбавлення волі на 6 років

Реклама

У четвер, 3 червня, колегія суддів Вищого антикорупційного суду визнала винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК, суддю Броварського міськрайонного суду Київської області. Про це повідомила прес-служба ВАКС.

"Призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади строком на 3 роки. Вироком також передбачається конфіскація частини її майна, а саме автомобіля і земельної ділянки", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вирок може бути оскаржений упродовж 30 днів з дня його проголошення шляхом подачі апеляційної скарги через Вищий антикорупційний суд до Апеляційної палати ВАКС.

За версією сторони обвинувачення, суддя висловила прохання надати їй неправомірну вигоду у розмірі 1000 євро у приватного підприємства за ухвалення постанови про роз'яснення на його користь у справі про повернення 13,5 тонн пального органами ДФС.

Читайте також: Суддю відсторонено від здійснення правосуддя у зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності: ВРП

Для побудови виграшної стратегії захисту клієнта в суді існують сучасні діджитал-сервіси, які допомагають полегшити роботу адвоката. Аналітична система аналізу судових рішень Verdictum надає доступ до 85 млн судових рішень та допомагає оперативно вивчити позицію конкретного судді та колег у схожих справах. Окрім цього система надає доступ до розкладу судових засідань і завантаженості суддів. Отримайте доступ до Verdictum.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини