Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Прем'єр-міністр підтримав запровадження процедури розмитнення автомобілів через "Дію"

Реклама

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на нараді з "Офісом простих рішень та результатів", Міністерством цифрової трансформації та Міністерством фінансів розглянув проект, який має полегшити процедуру розмитнення автомобілів. На своєму телеграм-каналі він повідомив, що повністю підтримує цей проект.

Згідно з пропозиціями, розмитнити авто можна буде за допомогою смартфону - через портал та застосунок Дія.

"Усунення бюрократичних перепон, мінімізація людського фактора й викорінення корупції - стане поштовхом до реформи митниці", - йдеться в повідомленні.

Прем'єр-міністр зазначив, що доручив Міністерству фінансів та Мінцифри опрацювати й подати остаточні пропозиції до зазначеного проекту.

Відтепер у CONTR AGENT можна перевірити інформацію про фізичних осіб і бути впевненими у бізнес-зв'язках. Система проаналізує інформацію з державних реєстрів, і повідомить, якщо особа переховується від органів влади, є у реєстрі боржників, або має відкриті провадження.

Читайте також:

Телефонний дзвінок не є підставою для вимушеної зупинки авто: рішення ВС

Яка помилка поліцейського анулює штраф за порушення ПДР

Справа про адмінправопорушення закривається, якщо інспектор не дозволив водію залучити адвоката

Як уникнути людських помилок при укладанні договорів? Завдяки новому інструменту Contractum в LIGA360: Юрист. Автоматично аналізуйте текст договору, ризик-фактори щодо сторін та переглядайте нормативне оточення договорів. Замовляйте безкоштовний тест-драйв за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини