Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За перешкоджання пожежним перевіркам штрафуватимуть до 5100 грн

Реклама

17 квітня набув чинності Закон № 1367-ІХ «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за перешкоджання у проведенні перевірок з питань пожежної та техногенної безпеки», який Парламент ухвалив 30 березня.

Читайте також: Посилено відповідальність за порушення вимог пожежної та техногенної безпеки

Цей документ доповнює Закон № 1366-ІХ та встановлює адміністративну відповідальність за перешкоджання у проведенні перевірок з питань пожежної та техногенної безпеки.

Так, за створення перешкод у діяльності уповноважених посадових осіб у сфері пожежної та техногенної безпеки, пов'язаній з проведенням перевірок, передбачено накладення штрафу на суму від 100 до 200 НМДГ (від 1 700 до 3 400 грн).

Те саме діяння, вчинене повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення, тягне за собою накладення штрафу від 200 до 300 НМДГ (від 3 400 до 5 100 грн).

Читайте також:Колекторам установлено чіткі правила роботи: Закон офіційно опубліковано

Бізнес щодня стикається з ризиками - від партнерів, клієнтів або конкурентів. Відтепер у CONTR AGENT можна перевірити інформацію про фізичних осіб і бути впевненими у бізнес-зв'язках. Система проаналізує інформацію з державних реєстрів, і повідомить, якщо особа переховується від органів влади, є у реєстрі боржників, або має відкриті провадження.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини