Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВАКС наклав грошове стягнення на нардепа через неприбуття на допит

Реклама

Сьогодні, 14 квітня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду задовольнив клопотання детектива НАБУ та наклав грошове стягнення у розмірі 1 135 грн на народного депутата Верховної Ради поточного скликання за неприбуття на виклик для допиту в якості свідка. Про це повідомила прес-служба ВАКС.

Детектив зазначив, що народного обранця, починаючи із серпня 2020 року, періодично викликали до НАБУ як свідка. Йому неодноразово направлялися повістки про виклик на допит. Тож він, будучи належно повідомленим про необхідність з'явитися до детектива, ухилявся та продовжує ухилятися від явки для участі у проведенні процесуальних дій без поважних причин.

"Народний обранець мав надати показання у кримінальному провадженні від 14 липня 2020 року щодо можливого отримання ним близько 1 млн грн компенсації вартості оренди житла в Києві. Проте, депутат на допити не з'являвся та про причини свого неприбуття орган досудового розслідування не повідомляв", - розповів детектив.

Читайте також: У Києві детективи НАБУ викрили двох адвокатів на отриманні 100 тис. дол. США хабара

Двом адвокатам повідомлено про підозру в отриманні хабара для подальшої передачі суддям ОАСК

Репутація співробітників та партнерів - це репутація вашого бізнесу. Оновлений CONTR AGENT надасть дані з державних реєстрів щодо громадян України. Дізнавайтеся про борги, корупційні схеми, відкриті виконавчі провадження, санкції, перебування особи у розшуку.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини