Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для адвокатів відкрито інформацію про стан завантаженості експертних установ

Реклама

Міністерство юстиції забезпечило оприлюднення на офіційних сайтах державних науково-дослідних установ судових експертиз (НДУСЕ) відомостей про стан завантаженості експертної установи та її відділень.

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

У відкритому доступі розміщено дані про кількість експертів за напрямами діяльності в НДУСЕ, стан завантаженості експертів та кількість виконаних експертиз. Також відкрито інформацію щодо поточного стану виконання експертиз регіональними відділеннями інститутів.

Інформація про стан завантаженості інститутів судових експертиз є корисною для слідчих, адвокатів та осіб, які мають намір замовити експертизу та отримати результат у найкоротший термін.

За словами заступника Міністра юстиції з питань виконавчої служби Андрія Гайченка, тепер замовник, чи то слідчий, чи адвокат, може легко визначити, в якій інститут йому краще звернутися для якнайшвидшого отримання результатів, в якій установі експерти за відповідним напрямом у цей час вільні, в якій установі таких експертів найбільше.

Пан Гайченко також повідомив, що Міністерство юстиції планує внести зміни до Інструкції про призначення та проведення судових експертиз та експертних досліджень для скасування вимог щодо необхідності дотримання зон регіонального обслуговування.

Відомості про стан завантаженості експертних установ доступні за посиланнями:

Київський науково-дослідний інститут судових експертиз

Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М. С. Бокаріуса»

Дніпропетровський НДІ судових експертиз

Науково-дослідний центр судової експертизи з питань інтелектуальної власності Міністерства юстиції України

Львівський науково-дослідний інститут судових експертиз Міністерства юстиції України

Одеський науково-дослідний інститут судових експертиз Міністерства юстиції України

Адвокати НААУ вивчають судову практику з новим цифровим продуктом. LIGA360: Адвокат НААУ надає доступ до 90 млн судових рішень і прецедентів, правових позицій ВС, нових надходжень. А ще тут можна прогнозувати шанси на перемогу в суді на базі позовної заяви й стежити за розкладом засідань по Україні. Дізнайтеся про всі переваги продукту за посиланням.

Читайте також:

Адвокати отримали нові можливості в Електронному суді

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини