Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд просять зобов’язати КМДА утриматись від розроблення Генплану Києва

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва просять визнати протиправними дії Київської міської державної адміністрації, пов'язані із розробленням проекту нового Генерального плану столиці. Відповідний позов зареєструвала канцелярія суду, повідомляє прес-служба ОАСК.

Серед інших вимог позовної заяви - зобов'язати КМДА утриматись від розроблення Генплану (чи у його новій редакції).

На думку позивача, Генплан міста Києва, розроблений АТ «Київпроект» та затверджений рішенням Київради у 2002 році, відповідно до положень Закону «Про регулювання містобудівної діяльності» є безстроковим і чинним до сьогодні, тому розроблення його нової редакції є незаконним.

Позивач також просить суд зобов'язати Кабінет Міністрів вжити заходів реагування на факт протиправних дій КМДА, пов'язаних із розробленням Генплану міста (чи у його новій редакції).

Наразі суд вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням

Читайте також:

В ОАСК оскаржують реорганізацію Нацакадемії державного управління при Президентові

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини