Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У ОАСК оскаржують Порядок виплати соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва зареєстрував позов жительки Полтавської області до Кабінету Міністрів.

Про це повідомила прес-служба ОАСК.

Позивачка просить суд визнати протиправними та скасувати урядові постанови № 632 від 22.07.2020 та № 250 від 24.02.2003, якими було затверджено Порядок обчислення середньомісячного сукупного доходу сім'ї (домогосподарства) для усіх видів державної соціальної допомоги та Порядок призначення і виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям.

Наразі суд вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує Ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер Ви зможете розрахувати вірогідність перемоги Вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням

Усі інструменти для адвоката - у рішенні LIGA360: АДВОКАТ НААУ. Слідкуйте за подіями НААУ, відвідуйте навчальні програми ВША, отримуйте залікові бали в рамках підвищення кваліфікації та доступ до повної бази законодавства, судових рішень, експертної аналітики. Придбайте LIGA360: АДВОКАТ НААУ прямо сьогодні.

Читайте також:

Діють нові штрафи за порушення ПДР: Закон набув чинності

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини