Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В ОАСК оскаржують реорганізацію Нацакадемії державного управління при Президентові

Реклама

Окружним адміністративним судом міста Києва зареєстровано позов до Кабміну та Міністерства освіти і науки щодо оскарження реорганізації Національної академії державного управління при Президентові України (Національної академії). Про це повідомила прес-служба ОАСК.

"Серед вимог позову - визнати протиправним та  скасувати розпорядження Уряду від 24 лютого 2021 року, яким МОН було доручено здійснити заходи, пов'язані з реорганізацією Національної академії шляхом приєднання її до Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а її регіональних інститутів - до Національного технічного університету “Дніпровська політехніка”, Державного університету “Одеська політехніка”, Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та Національного університету “Львівська політехніка” відповідно", - йдеться в повідомленні.

Разом із позовом до суду надійшла заява про його забезпечення, в якій позивач просить суд заборонити міністерству вчиняти дії, пов'язані із реорганізацією Національної академії шляхом приєднання до інших закладів освіти.

Зазначається, що ОАСК вирішує питання наявності правових підстав вжиття заходів забезпечення позову та  відкриття провадження в справі.

Читайте також:

Справа щодо реставрації будинку Сікорського: ОАСК відкрив провадження

ОАСК відкрив провадження у справах про анулювання ліцензії «112 Україна»

Оскарження рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей: ОАСК відкрив провадження у справі

Оскарження запроваджених Мін'юстом платних послуг у СІЗО: суд відкрив провадження у справі

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини