Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна отримала підтвердження на постачання 12 млн доз вакцин проти COVID-19: МОЗ

Реклама

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що Україна отримала підтвердження на постачання 12 млн доз вакцин виробництва компанії AstraZeneca та Novavax. Про це він зазначив на нараді з Президентом Володимиром Зеленським щодо постачання вакцин проти коронавірусної інфекції COVID-19 в Україну, повідомила прес-служба Офісу Президента.

Зазначається, що поставки відбуватимуться з лютого 2021 року.

Також Президент розповів, що Кабмін працює над розробкою сайту, який допоможе зручно реєструватися на вакцинацію.

Очільник МОЗ повідомив, що досягнуто домовленості про постачання вакцин, розроблених за участю компаній AstraZeneca (Велика Британія та Оксфордський університет) та Novavax (США), які виробляються за ліцензійними угодами на потужностях Serum Institute (Індія). Отримане підтвердження реалізовуватиметься через контракт між Serum Institute та Crown Agents.

Розрізняйте фейкові новини та відслідковуйте інформацію з надійних джерел у системі Semantrum. Система моніторить понад 20 телеканалів, 1 800 інтернет та друкованих ЗМІ, 15 радіостанцій у реальному часі. Замовте тестовий доступ до системи Semantrum на 14 днів та забезпечте себе достовірною інформацією.

Читайте також: Кабмін оприлюднив календарний план безкоштовної вакцинації 2021

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини