Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Поліцейські спочатку зроблять зауваження, а тоді штрафуватимуть за відсутність маски

23 листопада 2020, 11:02
1822
0
Реклама

За відсутність маски можуть оштрафувати на місці, проте поліція працюватиме превентивно. Відповідне повідомлення з'явилось на сторінці Нацполіції у Facebook.

«Відповідно до нововведень, поліцейські тепер можуть не лише складати адміністративні протоколи за порушення карантину, а й на місці виносити рішення стосовно фізичних осіб, котрі перебувають у громадських будівлях чи транспорті без вдягнутих масок або респіраторів. Але першочергово поліцейські діятимуть превентивно, тобто спершу зроблять зауваження. І лише у випадку відмови будуть документувати дії правопорушника», - роз'яснив Голова Національної поліції України Ігор Клименко.

Читайте також:

Умови застосування штрафів за відсутність маски: роз'яснення Мін'юсту

Фінансова підтримка громадян у випадку самоізоляції: порядок отримання

Якими будуть наступні рішення влади? Замовте тестовий доступ до екосистеми LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів, що можуть вплинути на ваш бізнес. Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Зверніть увагу, екосистема LIGA360 отримала нову функцію автоматичного відстеження змін не лише НПА в цілому, а й окремих його абзаців. Щойно відбудуться зміни - ви отримаєте сповіщення в модулі SMART-сигнали. Відстежувати зміни в окремих нормах - тепер реально з LIGA360. Отримайте LIGA360 для ознайомлення вже сьогодні

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини