Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Обрано голову окружного адмінсуду Києва

Реклама

21 січня відбулись збори суддів Окружного адміністративного суду міста Києва, йдеться в повідомленні ОАСК.

На порядок денний було винесено питання щодо обрання голови суду. Шляхом таємного голосування зборами суддів головою було обрано Павла Вовка (39 суддів із 42 присутніх віддали свій голос за).

Крім того, під час зборів суддів обговорювалися підсумки здійснення судочинства Окружним адмінсудом міста Києва у 2019 році, актуальні питання судової практики тощо.

ЮРЛІГА писала, що ВРП відмовилась відсторонити Павла Вовка від правосуддя у зв'язку з розслідуванням можливого втручання в роботу ВККС. Нагадаємо, Вища рада правосуддя відмовила у задоволенні клопотання заступника Генерального прокурора про тимчасове відсторонення судді ОАСК Києва Павла Вовка від здійснення правосуддя у зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності. Пана Вовка підозрювали в організації створення штучних перешкод у роботі Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та її членів, організації постановлення суддею завідомо неправосудного рішення та втручанні у діяльність судді, з метою перешкодити виконанню ним службових обов'язків. Павло Вовк склав повноваження голови окружного адмінсуду м. Києва з 1 серпня 2019 року. Читайте про це докладніше.

Зауважте, що 20 січня 2020 року до ОАСК також було призначено суддю.

Дізнатися, чи призначено вашу справу до розгляду суддею, можна в сервісі "Розклад засідань" системи аналізу судових рішень VERDICTUM. Замовити тестовий доступ до VERDICTUM можна тут.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини