Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Урн для сміття буде достатньо", - обіцяє Мінрегіон

Реклама

Громадські місця планують забезпечити належною кількістю сучасних урн та контейнерів для сміття.

Про це повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе.

«Питання збору сміття у містах сьогодні дуже актуальне, особливо у місцях масового скупчення людей: у парках, на площах, пляжах, і так далі. Зараз ми суттєво переглядаємо ДБН щодо благоустрою, зокрема, щодо забезпеченості належною кількістю сучасних контейнерів та урн на вулицях. Які наші пропозиції? Щоб контейнери та урни були в достатній кількості. Аби люди не блукали вулицями у пошуках хоч якоїсь урни, яка виявиться переповнена, бо інших поблизу немає. Щоб контейнери не лякали своїм запахом і виглядом перехожих, а контейнерні майданчики передбачали можливість роздільного збору та сортування. І щоб вони виглядали гарно та сучасно, гармоніювали із загальним виглядом міст, ландшафтом парків та іншою місцевістю», - сказав він.

За словами Парцхаладзе, у цьому питанні дуже важливо вивчити та проаналізувати існуючий європейський досвід.

«Нам не треба далеко ходити, є ідеальні приклади такого впровадження у Європі. Просто бери і роби», - додав заступник Міністра.

https://jurliga.ligazakon.net/news/188335_v-parkakh-planiruyut-ustanavlivat-knopki-ekstrennoy-pomoshchi

Нагадуємо, що у парках України планують встановлювати спеціальні кнопки виклику екстреної допомоги в разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини