Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутат знає, як припинити незаконні азартні ігри під виглядом держлотерей

18 лютого 2013, 15:21
161
0
Реклама

Після прийняття Закону "Про державні лотереї в Україні" організатори незаконних азартних ігор почали створювати ігорні заклади під виглядом проведення (поширення) державних миттєвих лотерей. Як розв'язати цю проблему, знає нардеп-регіонал Михайло Мироненко, який подав у ВР законопроект № 2299.

Проектом передбачається введення онлайн-контролю центральним органом виконавчої влади, що реалізовує держполітику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів, з допомогою терміналу електронної системи прийняття ставок.

Запропоновано встановити обов'язкову видачу лотерейного білета (чека гравця) до початку розіграшу. Кожна операція по прийняттю ставки в держлотерею і виплати виграшу повинна обов'язково відбиватися в системі прийому ставок. За прийняття ставки або виплату виграшу без реєстрації планується карати оператора держлотереї.

Нардеп також ратує за обмеження максимальної кількості лотерейних пристроїв самообслуговування в пункті поширення лотерей і кількості пунктів поширення в одній будівлі - у одному приміщенні не більше 1 пункту поширення держлотерей. У одному пункті поширення державних лотерей може розміщуватися не більше десяти лотерейних пристроїв самообслуговування, а на одному лотерейному пристрої самообслуговування може одночасно розігруватися не більше за один лотерейний білет (чека гравця).

Пункт поширення лотерей, в якому розміщуються лотерейні пристрої самообслуговування, може знаходитися виключно в окремій будівлі, яка має бути розміщена на відстані не менше 500 метрів від приміщень дитячих, молодіжних закладів, органів державної влади і місцевого самоврядування.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини