Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сьогодні парламент має намір розглянути

7 квітня 2011, 10:30
499
0
Реклама

На порядку денному Верховної Ради на 7 квітня 2011 року - законопроект Президента № 8306 про державну службущо забороняє держслужбовцям полягати в політичних партіях і демонструвати свої політичні погляди.

Буде розглянутий законодавцями і законопроект КМУ № 7024 про забезпечення комерційного обліку природного газу для усіх категорій споживачів з метою скорочення витрат з бюджету на субсидії і пільги. З цією метою хочуть зобов'язати постачальників газу встановити газові лічильники усім споживачам.

Встановити перелік випадків, при яких органи опіки і опікування зможуть відмовляти в дачі згоди на здійснення угод малолітніми і неповнолітніми (у тому числі на відчуження їх майна), парламент може, проголосувавши в другому читанні за законопроект № 6189 авторства численної групи депутатів, включений в повістку.

Серед призначених до розгляду в другому читанні числиться законопроект № 4708 Олега Зарубинского (Блок Литвина) і Олександра Шепелева (ПР) про обов'язкове попередження в рекламі лікарських засобів про шкідливість самолікування.

Має намір парламент зайнятися і Повітряним кодексом, який також підготовлений до другого читання (законопроект № 7144). Цим урядовим законопроектом планується створити законодавчий базис для безпечних і ефективних польотів відповідно до стандартів Міжнародної організації цивільної авіації.

Заплановані до слухання, і теж в другому читанні, законопроекти про амністію (№ 7400) і про внесення змін до КПК (проект № 8006) за процедурою реалізації права на ознайомлення з матеріалами кримінальної справи. Останнім проектом пропонується закріпити повноваження слідчих органів звертатися до суду у випадку затягування ознайомлення обвинуваченого із справоюі повноваження суду встановити термінвпродовж якого обвинувачений і його захисник можуть скористатися своїм правом.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини