Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Верховна Рада визначила порядок утилізації військового майна

15 березня 2011, 17:20
1110
0
Реклама

Парламент вніс зміни в Закон про правовий режим майна у Збройних Силах України відносно удосконалення процедури утилізації військового майна (законопроект № 7048).

Закон визначає поняття "утилізації військового майна"порядок здійснення такої утилізації, її фінансування і контроль за цим процесом.

Згідно із законом, "Утилізація військового майна - це проведення організаційних, наукових, технічних, економічних, екологічних, санітарних, протиепідемічних і інших робіт (заходів), що забезпечують переробку військового майна. Відновлені в ході таких робіт (заходів) компоненти військового майна, зокрема агрегати, системи, вироби або елементи, після ремонту або модернізації і прийом їх в установленому порядку можуть використовуватися за призначенням відповідно до закону".

Передбачено, що засоби, що поступають від реалізації продуктів утилізації озброєння, військової техніки і боєприпасів, зараховуються до Держбюджету і використовуються для фінансування заходів по утилізації озброєння, військової техніки і боєприпасів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини