Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутат-регіонал Хара пропонує зменшити податки і скоротити звітність для профспілок

15 березня 2011, 12:12
843
0
Реклама

Народний депутат Василь Хара (фракція ПР) у своєму законопроекті № 8206 пропонує полегшити податкову долю вітчизняних профспілок.

Він пропонує змінами в Податковий кодекс перераховувані працедавцями первинним профспілковим організаціям засобу на культурно-масову, фізкультурну і оздоровчу роботу включити до складу "інших витрат"тобто виключити їх з бази оподаткування.

Окрім цього, автор планує встановити в НК, що путівки на відпочинок, оздоровлення і лікування на території України, що надаються членам профспілкових організацій і їх сімей профспілками, не є об'єктами оподаткування ПДВ.

Декілька спростить податкову звітність пропонована проектом норма про подачу профспілками і їх об'єднаннями, що не мають штатних працівників і не одержуючими прибутків, що є об'єктами оподаткування прибутку, звітів про використання засобів неприбутковими організаціями тільки за звітний рік.

Крім того, розмір орендної плати для дитячих санаторно-курортних і оздоровчих закладів (незалежно від підпорядкування і сфери управління) проектом пропонується встановити на рівні земельного податку.

Про усі найважливіші зміни у сфері фінансів і оподаткування читайте в професійному інформаційно-аналітичному виданні для бухгалтерів "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" у системах ЛІГА :ЗАКОН. ЛІГА :ЗАКОН - Ваш правильний вибір!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини