Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Янукович форсує пенсійну реформу, боротьбу з корупцією і Закон про амністію

14 березня 2011, 14:24
1950
0
Реклама

Президент Віктор Янукович пропонує внести до порядку денного поточного пленарного тижня Верховної Ради законопроекти, що стосуються державних закупівель і пенсійної реформи. Про це заявив постійний представник Президента в парламенті, народний депутат від фракції ПР Юрій Мирошниченко.

"Президент виражає підтримку відносно того, що на цьому пленарному тижні буде розглянутий антикорупційний закон (законопроект № 7487)і якщо навіть знадобиться третє читання, то він буде прийнятий... Але в той же час є декілька законопроектів, пропонованих Президентом до порядку денного на цей пленарний тиждень. У тому числі законопроект № 7532 про державні закупівлі № 7330 про зміни до законів про инсайдерской інформацію, законопроект № 7455 про заходи по законодавчому забезпеченню реформування пенсійної системи. Це усе законопроекти в межах тих реформ, які обробляє Кабінет міністрів України",- заявив Ю. Мирошниченко.

При цьому він відмітив, що В. Янукович також наполягає на внесенні до порядку денного і законопроектів, які торкаються роботи Верховного суду (законопроект № 7447), встановлення судового збору (законопроект № 7530)а також законопроекту № 7400 про амністію і зміни в Карно-процесуальне законодавство.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини