Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд має намір готувати у внз міліціонерів тільки на підставі договору

14 березня 2011, 09:58
1035
0
Реклама

Кабінет Міністрів України ініціює законопроектом № 8210 зміна умов підготовки фахівців у вищих учбових закладах Міністерства внутрішніх справ.

Майбутні міліційні кадри хочуть зобов'язати перед навчанням у внз МВС укладати договори з керівництвом внз і управліннями внутрішніх справ. У разі дострокового розірвання цих договорів (при небажанні вчитися, відрахуванні за недисциплінованість) слухачі і курсанти внз зобов'язані будуть відшкодувати МВС витрати, пов'язані з їх змістом під час навчання.

Йдеться не про плату за навчання, а про фактичних витратах на грошове, продовольче, речове забезпечення; перевезенню до місця проведення щорічного і канікулярного відпусток і у зворотному напрямі, а також у напрямку до місця служби після закінчення внз; оплаті комунальних послуг і вартості спожитих енергоносіїв.

Такі ж наслідки згідно з проектом наставатимуть при відмові від проходження після закінчення внз або при звільненні впродовж 3 років після закінчення як за власним бажанням, так і унаслідок службової невідповідності або порушення дисципліни.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини