Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Укрзалізниця" ініціює ріст тарифів на свої послуги на 20 %

9 березня 2011, 17:15
1222
0
Реклама

Держадміністрація залізничного транспорту "Укрзалізниця" вимагає підвищення своїх тарифів на 20 %. Про це в інтерв'ю Бізнесу заявив Генеральний директор "Укрзалізниці" Михайло Костюк.

"Ми не зацікавлені в нестримному підвищенні тарифів, ми зацікавлені в підвищенні тарифів на рівні інфляції і загального росту цін. Якщо ціни на продукцію, яку ми споживаємо, за два роки виросли на 40 %, то і ми вимагаємо підвищення своїх тарифів на 20 %"- сказав він.

По словах М. Костюка, за рахунок підвищення тарифів, "Укрзалізниця" планує додатково отримати 4 млрд гривен. "Але з них держбюджету ми повинні віддати 1,6 млрд грн., підвищити хоч би на 1 млрд грн. загальну зарплату, решта піде на оплату енергоносіїв"- додав чиновник.

Як повідомлялося, згідно наказу Мининфраструктуры № 8 від 25 лютого 2011 року "Про внесення змін до Коефіцієнтів, що застосовуються до тарифів Збірки тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом в межах України і пов'язані з ними послуги"з 1 березня до 1 грудня 2011 року включно тарифи щомісячно збільшуватимуться на 2,2 %. Наказ ще не набув чинності.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини