Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податкова обіцяє доки не перевіряти малий бізнес

3 березня 2011, 11:23
1745
0
Реклама

Податковою заборонено проведення фактичних перевірок суб'єктів господарської діяльності - фізичних осіб до кінця першого півріччя 2011 року. Про це заявив глава Державної податкової служби Віталій Захарченкоповідомляє прес-служба відомства.

Прийнято також принципове рішення зменшити кількість планових документальних перевірок суб'єктів господарювання на 30 % в 2011 році в порівнянні з минулим роком.

Також Захарченко відмітив, що 2011 рік - рік реформаторських змін в податковій службі, який позначиться зміною пріоритетів з фіскального на сервісний і новими підходами в стратегії формування національного плану перевірок. Перевірятися будуть тільки платники, що мають риски несплати податків або ті, які, при неодноразовому нагадуванні про існуючі риски, не вживають заходи по їх усуненню.

Для того, щоб бути в курсі усіх змін в діючому законодавствіа також приймати тільки правильні і законодавчо обгрунтовані рішення, використовуйте системи ЛІГА :ЗАКОН в якості основного робочого інструменту. З 1 по 9 березня у Вас є можливість безкоштовно* підключитися до системам ЛІГА :ЗАКОН по акції.

____________

* Під "безкоштовним" мається на увазі підключення за 60 гривень при одноразовій платі абонентського обслуговування за 3 місяці.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини